Videoinlägg numero dos

Är hos Jonas igen, och det fick bli ett inlägg till!

xoxo
 
 
 
 

Spökvandring

Hejsan!
Idag har det varit skola, och vi hade 2 lektioner, så rätt lungt ändå.
Som många kanske redan vet så kommer det ju att vara en spökvandring i Skara i oktober. Alltså Esteter ifrån Katedral har planerat årets vandring, vi ettor i estet ska vara lite statister. Men det ska bli så grymt kul! 
Idag fick vi även pröva våra kläder och sminkingen, otroligt fint må jag säga..

Men om ni är sugna på att gå så tycker jag ni borde kolla in facebook sidan om evenemagnet!
https://www.facebook.com/events/445365782169377/

Kolla även in bloggen från estet, där ni ser hur vi ser ut.
http://esteternas.blogg.se/


 

Jag Erica och Julia!

Videoblogg

Shoo, pallar inte skriva så ni får en fin video på mig och min prins i stället!
XOXO
 
 
 

Helg

Hej!
Just nu sitter jag i skolan och har svenska, rätt chill lektion eftersom vi har en sjukt skön lärare, så vi pratar mest, så jag tänkte passa på att skriva ett inlägg!
Idag är det äntligen fredag, och min prins kommer hit lite efter 5, gud vad jag längtar, inte träffat honom på 2 veckor.
Vi ska väl typ mest ta dte luntg idag, fast han får hjälpa mig med lite läxor även fast han inte vill!
På lördag åker vi till göteborg och där ska vi träffa några kompisar, och så måste vi till dansbutiken för jag måste köpa skor till dansen i skolan. Ett par balett skor & Jazzskor, det är ****** dyrt men ska dom hålla resten av skolåren så gäller det väl att dom är i bra skick. 

Söndagen har jag ju dans så då får Jonas och Emelie följa med till atlantica så får dom kolla på. Kanske inte det roligaste, men jag håller ju inte på hela dagen ialalfall.
 

Men vi hörs mer i helgen, xoxo!
 

Onsdag

Halloj!
Sitter just nu i skolan och har engelska, men vi går bara igenom några meningar så jag passar på att göra ett litet inlägg nu medans jag kan!
Skoldagen har gått rätt fort idag, har bara haft mentorstid & matte och nu det sista engelska. Behöver gå vid 14:00 för att hinna med bussen, annars måste jag vänta i en timma, och det har jag ingen direkt lust med, dock så skulle vi kunnat stanna kvar i skolan och dansa i salen, men inte idag, När jag kommer hem ska jag väl käka lite, sedan dra iväg till solariet med min Emelie och bli lite bruna nu när vintern kommer så att man inte ser allt för blek ut!
Sen så chillar vi väl lite, kanske går ut på en promenad som vi börjat göra nu på kvällarna som är otroligt mysigt!
Men måste även plugga, känns som att det är himla mycket nu, som att man inte hinner med allt riktigt. Men får väl göra så gott det går!




Shopping

Sho!
Nu har jag kommit hem efter en väldigt mysig dag med mammi i skövde, vi har fyndat nya saker, varit på en musikal som var sjukt bra!
Sen så är jag typ as glad, för mamma hade pratat med en av hennes kompisar som känner en som behöver folk till en reklam på tv:n, och jag som alltid gillat att stå framför kameran (ego) så skulle det här vara något jätte kul att vara med om. Jag har alltid velat vara med i filmer osv, tycker det verkar så himla kul att spela en roll. Jag vet att en reklam är max 10-15 sek, men ändå så är det en kul grej! Jag hoppas verkligen att jag får vara med, men min mamma fixar det säkert, så awesome som hon är!

Men nu ska jag öva färdigt på danserna tills imorgon, liiite nervös för att vara ledare, men det kommer säkert att gå bra!

Här får ni bilder från det jag shoppat idag, xoxo!


 Kunde inte bestämma mig för ett par, så det fick bli 3! 



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördagsmys med mamma

Hej!
Idag ska jag åka till Skövde med mamma och ha lite mys. Först ska vi nog gå och shoppa lite, sen äta något gott ute, och senare ska vi gå på en musikal, det är mycket dans med och det ser jag verkligen ifram mot, det ska bli så himla roligt att se. Så den här lördagen blir nog en bra dag, men nu ska vi snart kila, för nu har jag fixat färdigt mig!

Vi hörs antagligen lite senare, gjorde inte så långt inlägg nu för att det inte var så mycket mer att säga, så ni får nöja er med det lilla!



Fredag

Helloj
Sitter just nu i skolan, är otroligt trött och vädret suger så då blir det bara tråkigt, tur är väl att vi ska vara inne hela dagen. Vi har 3 lektioner idag, och dans. Tyvärr kan jag inte vara med eftersom jag inte riktigt blivit frisk än, så jag får väl nöja mig med att kolla på när mina danstjejor dansar jazz!

Efter skolan åker jag till Skövde med Emelie för att möta upp Becka, vi ska väl gå runt och chilla lite, shoppa kan kan jag inte göra eftersom jag är pank. Dock ska jag åka till Skövde med mamma på lördag och då hoppas jag få med lite nya grejer hem!

Men vi hörs, xoxo!
 



Chill out

Halloj, sitter just nu i soffan och chillar med Emelie. Varit hemma från skolan idag med, har mest tagit det lungt med film och så. Emelie kom till mig efter hon slutat, tur det för det är  tråkigt att vara hemma själv och inte göra något. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men 2 kloka hjärnor ihop hittar säkert på någon rolig sak att göra, men nu ska jag kila, vi hörs senare
 
xoxo
 

Tom

Hej, 
Sitter just nu i sängen har kollat färdigt på en film som jag påbörjade i eftermiddags men hann inte se färdigt.

Jag har blivit sjuk och har legat hemma hela dagen, så ingen skola för mig idag och inte imorgon heller, men just nu känns det skönt att vara hemma. Jag fick reda på en sak igår, och det är inget jag vill ta upp just nu. Mer än att jag inte mår särskilt bra, jag försöker vara glad, men hela tiden dyker det upp i mitt huvud. Jag kan inte förstå, jag önskar det bara var en dröm och när jag vaknar upp så är allt som valigt igen, men nej, det kommer inte bli så igen. Jag är helt tom, vet inte vad jag ska göra.
Jag önskar jag kunde gjort något som hindrade men det var försent. Det ända jag vill är att han har det bra nu.
 
Samtidigt så vill jag bara tacka alla mina vänner, familj och pojkvän som finns där för mig. Jag är så himla tacksam att ni alltid ställer upp vad det än är. Ni är verkligen allt för mig, utan er kan jag inte leva. Tack för att ni finns och gör livet värt att leva. Jag älskar er mer än ord kan beskriva.<3
 
 
 
  
 
 



 




 

Mys med älsklingen

Halloj, är just nu hos min fina prins, vi har typ tagit det lungt hela dagen och kollat på film. Även varit ute på en jätte fin plats vid vattnet, Jonas hade med sig gitarren och spelade, så himla underbar är han!
Men nu ska vi kolla skräckfilm, får väl se om jag överlever detta..

Vi hörs imorgon, xoxo!


 



 

Helg

Hali hallå!
Nu är det äntligen Fredag ovh jag är sjukt taggad för helg. Ikväll efter skolan så ska jag med Emelie hem för att vi ska färga håret, hon ska ha svart och själv är jag inte riktigt säker på vad jag ska färga än, antigen lite brunare men spara dom ljusa topparna, eller bara färga topparna ljusare, vi får se vad det blir, huvudsaken är att det blir bra iallafall! Senare så kommer nog Rebecka in till stan och leker lite med mig och Emelie, det ska bli skojsigt.
 
Imorgon så åker jag då till Jonas, det ska bli himla mysigt! tar med mig min systemis så förhoppningsvis blir det lite bilder på bloggen när jag kommer hem! 

På söndag så börjar mina dansgrupper på atlantica, övade på dom igår och det var lite läskigt fick ha en mic i grejer, men jag hoppas att jag sköter mig relativt bra och att barnen är snälla och har förstående för mig att jag kanske inte direkt är den bästa..
 
Men nu ska jag ha svenska, vi hörs i helgen xoxo!

Fina bilder på mig och Neela!






The day

Helloj!
Just nu sitter jag på golvet och väntar på att Emelie ska sola färdigt!
Idag har det ju varit skola, det var helt okej. Dock hade vi lunch så sent så att vi inte fick den mat som skulle serveras utan den tog slut innan.. Och så var alla goda bröd slut, blä vad sur jag blev!

Snart är det iallafall helg, och på lördag åker jag till min prins och tillbringar natten där, ska bli himla mysigt att träffa honom igen, 2 veckor sedan sist, och jag saknar honom enormt!

Men vi hörs mer imorgon, nu ska jag fixa lite med datorn tills Emelie är klar, sen går vi hem till henne en stund och tar det lungt!

Ni får några snygga bilder från idag, jao
 






Sleepy

Halloj, sitter just nu i sängen och har fixat lite med datorn. Börjar känna mig rätt van vid datorn nu, den är otroligt bra. Iallafall betydligt bättre än den jag hade hemma innan. Så nu använder jag min skoldator istället, mycket bättre!

Iallafall, efter skolan idag så följde jag och Emelie med Julia hem till sig, vi bakde lite och hade det mysigt!

Sen drog jag hem, käkade lite mat sedan slappade framför tv:n med mammi, kunde vara uppe lite extra länge ikväll eftersom jag inte börjar förens halv 11 imorgon vilket är otroligt skönt, dock måste jag med bussen som går 09:16, men jag älskar att åka buss så det är inga problem!

men vi hörs mer imorgon, för nu ska jag ta och sova så jag orkar upp imorgon och inte missar bussen! ;)

Bjuder på några väldigt fina bilder jag nog alldeles nyss!
 





Chillar i Skolan

Hallojsan, sitter just nu i skolan och har naturkunskap. Inte det roligaste men det funkar, vi har ju fått våra datorer nu iallafall och det är helt awesome!

Men vi hörs senare för nu ska jag försöka lägga lite fokus på vad min lärare går igenom

Bjussar på en söt bild på mig och Olivia!

xoxo

MATILDAS HJÄLTE

Hejsan hoppas! Matildas homie som skriver nu bara för att hon äger. Nej men jag ville ha något att läsa på hennes blogg så jag gör ett inlägg åt henne! :D Jag är iaf Matildas kung, hon avgudar mig, helt seriöst. Hon gör det, och sen är hon min egen lilla stalker! Men nu sitter vi iaf och skypear nu så det är ganska chill! Men ska la snart sova, för det behövs. Men tänkte bara säga att Matilda typ äger, hon är bästavännen man kan ha! Och jag älskar henne tvärmycket!! <3
Men nu ska jag snacka med Matilda och smiska henne i rumpen varje gång hon inte uppdaterar på ett tag, så ska ni nog få se på bra uppdatering! Puss! :D
Nu får ni en riktigt fin och gammal blid på oss fina som vi är :D 

Bröllop 1 September

Har precis kommit hem från min kusins bröllop!
Det var så himla fint allting, och vädret var underbart. Det kunde inte bli bättre för deras dag idag. Önskar dom all lycka i livet!<3

Snart ska jag och mamma åka igen, till en herrgård där vi yttligare ska fira de nygifta paret!

Några fina bilder på paret Pryssander!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0