Håkan Hellström

Åh, fick precis lite nostalgi när jag satte på Håkan Hellströms låtar. Kommer ihåg när jag var 10 och var på min första konsert med Gabriella, vi stog längst fram och sjung och dansade till hans låtar. I slutat så kastade dom ut rosor, oj vad jag var lycklig när jag fick tag i en. Åh, vad jag saknar det. Håkis har alltid varit min favorit, och det kommer han alltid att vara.

Kärlek till världens finaste och bästa Håkis<3





S O M M A R L O V

Hallojsan!
Nu är det äntligen sommarlov, oj vad jag har längtat!
Jag har ju inte bloggat på ett tag så berättar väl lite vad som hände sista veckan i skolan



I måndags åkte klassen på hemlig resa som lärarna hade planerat. Vi åkte till Göteborg och där gick vi på universeum kollade runt på alla coola djur och sånt där. Efter det fick vi åka in till stan och göra vad vi ville i ca 2 timmar. Det var en helt okej dag, dock hade jag inte så mycket pengar med mig så det blev inte så värst mycket shoppande.

Tisdags var vi lediga pga kenyadag, alltså man samlar ihop pengar till Kenya. Så jag var hos mormor hjälpte henne lite med att putsa fönster och städa lite. Hemma städade jag mitt rum och dammsög bilen åt Morsis, så pengar rullar in som dom skaaa!

Onsdag Fotbolls match mot lärarna, och självklart vann vi moy dom. Dock gjorde vi bara 1 mål, men vafan huvudsaken är väl att vi vann?
Är inte särskilt bra på fotboll, men vad gör man inte för sin klass? Jag menar det är ju ändå sista året man kan skämma ut sig inför skolan. haha.

På kvällen var det avslutningsmiddag med alla lärare och 9:an både Ab & Ep. En mycket trevlig och känslosam kväll. Det var många fina tal av fina klasskamrater, blev även en hel del skratt, lärarna visa en hel del gamla bilder. Haha, men kan ju lungt säga att vi har förändrats ;)

Torsdag var det bara städdag i skolan, vi rensade skåpen, städade klassrum osv. Även det var jobbigt, att säga hejdå till skolan en sista gång, att veta att man inte längre kommer vara en elev där. Så jag och några brudar var kvar i skolan ett tag, gick runt till alla klassrum och pussade på dörren och sa hejdå. Många fina minnen vi har från alla klassrum.

Fredag då var det dags för skolavslutning. 9ab, världens finaste och bästa klass kommer att splittras och alla går sina egna vägar, det är sjukt jobbigt. Dagen var väldigt fin, men det blev många tårar.
Klockan 3 drog vi upp till Uh, för där väntade bussen som skulle ta oss till Skara Sommarland, där det var sista natten med gänget!
Dagen/kvällen där var helt okej. Dock var det sjukt mycket folk, och köerna var rätt långa, så det blev inte så mycket åkande, menmen. Kvällen spenderades med underbara människor och det gjorde allt så jävla bra.

Nu har jag ett helt jävla underbart sommarlov framför mig, det kommer spenderas med underbara människor. Och det kommer bli en sommar jag alltid kommer minnas!

NU KÖR VI!















Det är okej att känna

Jag har sett den här videon hur många gånger som helst och jag börjar helt ärligt gråta av den varje gång jag kollar.


Kolla på videon, och sedan sprid den vidare.


<

Besök även deras hemsida.
http://www.ungcancer.se/

Matilda suger på att blogga så hennes trogne vän får rycka in!

Hejsan alla som läser matildas blogg! Tror ni känner som jag att hon suger på att blogg, eller? Så jag sitter och skypear med henne men hon hade inget att blogga om, så då gör jag ett inlägg åt henne!
Ifall så sitter hon och sjung One direction - you don't know you're beautiful. Så söt hon kan va ibland :*
Imogon kommer hon hem till mig med emelie, och vi ska ha massa buskul!  Så det ska bli kul.
Och om ni undrar vem jag är så är jag Matildas absoluta favorit, haha ne. Men vi gör typ allt tillsammans, och vi finns alltid för varandra. Och hon är bäst :)
LOVE U, BÄSTA ÄLSKLING! ;*

Spex foto 9ab

Hej!
Idag så hade vi spex foto med klassen, grymt kul! Alla var så himla fina, och vi hade så roligt tillsammans!

Vi hade även avslutningslunch med 9ab & ep, det var jätte mysigt vi fick god mat och efterrätt. Våra mattanter är typ dom sötaste som finns!

Här kommer några bilder från idag! :)


















Dör lite

Alltså jag är så jävla kär i Johnny depp, kollar in alla hans bilder och jag dör ju lite.
Ögongodis så det skriker om det, snyggare person finns fan inte. Han ser så in i helvets bra ut! ;o
Den mannen ska jag fan gifta mig med någon gång i livet, vare sig han är 100 år, han kommer alltid att se bra ut.

Dock att hans filmer är underbara, fan han är rena dröm mannen, helt klart!

Här får ni lite bilder på världens snyggaste människa!









Alltså är man snygg eller är man snygg?!? ;oo
Förlåt, men alltså jag dör fan.

Bara för att cry baby är världens bästa film, så får ni ett klipp från den.


RSS 2.0