Plugg

Hejsan, förlåt att jag inte uppdaterat på ett tag. Men nu har det faktiskt varit en del i skolan, och jag har inte riktigt haft tid med bloggen. Men nu hinner jag göra ett litet inlägg innan jag ska börja plugga histora tills imorgon. En sjukt jobbig läxa som kommer att ta resten av kvällen. Inget jag ser fram emor direkt..

Men skolan går faktsikt riktigt bra, klassen är jätte bra och lärarna är också väldigt bra och trevliga.
Jag längtar riktigt mycket tills vi kommer att dansa, än så länge har vi bara haft en lektion i dans. Men imorgon har vi det igen, och jag är riktigt taggad!

Men nu måste jag verkligen plugga, så vi hörs senare!

xoxo

Fredagsmys

Nu är det äntligen helg, och snart ska jag dra iväg mig till en kompis och ha lite fredags mys med underbara personer!
Går bara till 13.00 på fredagar och det är otroligt skönt, för då kommer man hem i relativ tid och hinner göra massa grejor innan man ska iväg.

Imorgon kommer min underbaring hit, så ger er kanske en uppdatering imorgon, men nu ska jag dra mig upp ur sängen och fixa mig lite och sen dra iväg!

Hoppas alla får en fin fredag, för det ska jag ha, puss!


 
 

Första dagen på gymnasiet

Hej!
Som dom flesta redan vet så började jag gymnasiet idag!
Dagen började med att några kompisar kom hem till mig, sedan fick vi skjuts till skolan av min mamma.
Vi skulle mötas kvart över 9 i Aulan. Där fick vi lite information om skolan osv. Sedan fick vi som ska gå estet följa med ett par lärare upp till ett klassrum, där vi satt i typ 2 timmar. Det var så himla mycket information så att jag knappt kommer ihåg vad dom sa. Men efter det så fick vi gå och äta med några från estet 2:an & 3:an, då hade vi chans att fråga dom frågor osv. Det var kul, och man fick reda på en hel del!
Sedan så var vi med dom resten av dagen och hittade på lite saker tillsammans. Jag känner mig redan ganska trygg, jag tror att det kommer bli en bra klass. Eleverna verkade snälla och dom var lätta att prata med.
Imorgon börjar jag halv 12, som jag kommer att göra varje onsdag vilket är väldigt skönt! Dock den ända sovmorgonen, men jag får väl vara nöjd med det man får. Schemat är helt okej, så ska väl inte klaga!

Nu ska jag sova, och ser fram emot en spännande dag imorgon, vi hörs!

Xoxo
 

Övrigt

Alltså jag vet att jag borde ta tag mer i bloggen och upptadera mer, men när jag väl ska blogga så kommer jag lixom inte på något att skriva om. Men jag tänkte skriva lite vad jag gjort nu det senaste och vad som kommer att hända lite längre fram!

Veckan började med att jag och Emelie åkte iväg till Stenungsund och träffade Josefin, Sofia & Emilia, grymt kul hade vi, senare drog jag och Emelie hem för att ta det lite lungt och mysa med film!
På torsdag åkte jag iväg till min underbaring och tillbringade dagen där, ville inte åka hem, men nästa helg kommer han hit och det ska bli underbart!

På fredagen var jag med Emelie och vi var hemma hos mig och typ dampa som vanligt men musik och grejor, sedan slutade det med att vi låg i soffan och glodde film, mysigt som vanligt!
Imorgon är det söndag och jag och några kompisar ska dra till rix fm festivalen, första gången jag ska dit, så det ska bli kul!

Och nu så är det väl egentligen bara att börja tagga till skolan, alltså jag kan fortfarande inte riktigt förstå att det är gymnasiet jag ska börja, det var ju inte alls länge sedan jag började 6:an lixom.. Men det ska bli kul, träffa nya kompisar och få en ny klass och nya lärare! Framför allt kommer det bli dans och det ska bli otroligt kul!

Men nu ska jag dra mig till sängen och sova så jag kommer upp imorgon!
 Vi hörs, puss!<3
 
Sådär halv gullig bild på mig och min mammi
 
 
 

Chill

Helloj!
Idag var det någon parkfestival på mösseberg i Falköping, så jag och mamma drog dit en sväng. Höll henne mest sällskap, för musiken var ju inte direkt min smak, men det var ändå mysigt, vi hade med filt och satte oss i solen och hade det bra!
Senare åkte vi hem, mammas kompis skulle komma o hälsa på, och jag fick åka motorcykel med honom, det var riktigt roligt! Första gången jag åkt, och nu vill jag åka igen o igen o igen, men min mamma är en fjomp som inte vågar, men det ska allt bli ändring på, hon ska allt upp på den där motorcykeln snarast!

Senare var jag med Emelie, vi var hemma hos henne käka lite och sen tog det lungt, kollade lite på film och snacka!
Jag och Emelie var även ute o Torsdags och tog kort på ett jätte fint ställe, vädret var perfekt och solnedgången var på väg så miljön var jätte fin!

Imorgon ska jag fira min fina mormor som fyllt år, träffa släkt och vänner. Det ska bli kuul!
Men nu får ni lite bilder på dt som hänt det senaste, så hörs vi snart igen!
Xoxo!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love

Ed Sheeran, varför har jag inte lyssnat på han innan?
Sitter här som fastklistrad och lyssnar igenom hans låtar, helt underbart.
Bra musik gör en glad, och nu blir jag glad!


RSS 2.0