Teneriffa here I come!

Jag är så sjuuuuukt glad!
Idag när jag och Emelie satt hemma så kommer mamma hem, slänger fram ett par papper där en resa till Spanien är bokad, och vi åker redan nästa Tisdag, hur awesome är inte det?
Så nu är jag typ hyper och är så jävla glad för att komma bort, äntligen kan jag få chansen att bli lite brun, så jag får lite försprång till sommaren ;)
Fast det tråkiga blir att åka ifrån alla söta personer som jag kommer sakna som faen :'(

Iallafall, snart ska jag väl träffa min goding Emelie, vädert är ju fortfarande lika underbart, så det blir väl att strosa runt i Falköping stad och se vad som händer!

Vi hörs, pusseN! <3






Denna värld alltså..

Alltså vafan är det här? Någon person har tagit min bild från facebook och använt på messenger, hon säger oxå att hon heter Matilda Johansson, men hur i helvete kan hon heta Johansson i efternamn och det står Ahlin på hennes adress?
Åh, blir så sjukt trött på det här, så jävla omoget av den som gjort det här, kul att ha en person som låtasas vara jag lixom.

VÄX UPP






Sommarkänslor!

Hej alla söta!
Idag har vädret varit heeelt underbart så jag har suttit ute på balkongen och stekt, lyssnat på go musik & bara chillat, livet är ändå rätt soft ibland!

Men nu är jag mega trött, så jag ska väl gå upp till Mammis och kolla lite film och tare lungt, så vi hörs antagligen mer imorgon!

PusseN!








It's Friddaaaay!

Hej alla söta, idag är det fredag & det känns otroligt bra, vädret har ju varit helt underbart idag, och då blir jag en glad chey! Nu är min fina tös Sandra här, vi ska snart sticka iväg till en klasskompis på lite ferreeeeee, så jag känner på mig att den här kvällen kommer att bli awesome!

Nu orkar ni säkert inte läsa mer om min dag & kväll + att jag inte pallar skriva hela mitt liv, så jag bjuder på lite bilder istället

PusseN!











Vad vore jag utan dina andetag?


Det här är nog en av dom finaste låtarna jag hört, tycker ni borde lyssna på den, himla fin!




"Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag
"










Plugg plugg & plugg

Hej,

Jag har inte uppdaterat något tidigare idag för jag har inte hunnit, men jag gör det nu istället, what eveer.

I allafall idag var det skola, vi började med dans i folketspark, måste ju bara erkänna att jag är rätt awesome på bugg, (host)
Annars så har skolan varit som vanligt, tråkiga lektioner osv. Efter skolan så följde jag med Emelie hem för vi hade tänkt plugga lite till hemkunskapsprovet som vi har tills imorgon, men det slutade med att vi lade oss i sängen, och jag somnade medans Emelie kollade på tv, haha social kompis jag är!
Vi fick i allafall inget pluggat, så nu får jag väl ta mig i kragen och ta och göra lite nytta.


Men nu ska jag inte skriva mer, för ni bryr er säkert inte ändå.

PusseN!

Glad chey

Hej,

Tänkte bara säga att jag mår väldigt bra, kvällen igår blev så himla lyckad!

Snart ska jag dra iväg till Atlantica & ha yttligare ett dans pass med söta ungar!
Så jag ska väl ta och käka lite frulle nu och fixa mig, egentligen så känner jag att jag skulle kunna ligga i sängen hela dagen & bara dega, men det kör vi inte på, utan jag får väl börja ta och göra lite nytta. Så vi hörs antagligen lite senare!

PusseN!


Här får ni en låt som jag har knarkat sönder den här söndags morgonen, men jag bara älskar den!

http://www.youtube.com/watch?v=lEI58NZk_O4

Utgång med Emelie!

Hej,

Idag är det lördag & jag o min fina vän Emelie ska snart åka iväg till sötnosen Eveline och ha det kuul!
Har väl inget mer specielt att säga just nu, så ni får ha en trevlig kväll, för det ska jag och Emelie ha!
PusseN!





Första inlägget

Hej,

Kan inte förstå att jag faktiskt har en blogg, jag som sa att jag aldrig skulle skaffa någon för att jag visste att jag inte skulle klara av det. Men nu sitter jag ju här och skriver i MIN blogg, vi får se vart det här leder, jag ska väl försöka vara så aktiv som möjligt, lägga in bilder, inlägg osv. Vi hörs antagligen imorgon, så tills dess får ni ha en trevlig natt!

PusseN!

(Vill bara tacka min fina vän Sandra som hjälpte mig med att fixa bloggen, love u!<3)





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0