I live my whole life out

Hallojsan.

Idag är det tisdag, och dagen har varit rätt soft, började dagen i skolan, hemkunskap hade vi först, det gick as bra, men det beror på att våran grupp är bäst! Annars så har det bara varit anmält tråkiga lektioner.

Efter tha Skol, följde min fina syster Emelie med mig hem, vi skulle "plugga" men riktigt så blev det inte, utan vi käka glass och kolla på tv, haha good work!

I allalfall, har precis kollat på min älsklings serie desperate housewives, usch idag var det så jävla sorligt, jag grät som en gris här hemma..

Men nu har jag torkat bort tårarna och ska väl chilla lite innan jag dejtar sängen, ni får ha en fortsatt trevlig kväll/natt! (:

PusseN!


Fina tjejer, + min gulliga lärare!




Söndag=plugg

Halloj, idag är det söndag och det innebär att dagen kommer att gå åt till att plugga. Usch det ärså sjukt mycket, och jag får typ panik, känns som att jag inte kommer hinna med allt.

Iallafall helgen har varit helt perfekt, har spenderat den med mina finaste vänner, vi hade så sjukt kul att det kommer bli en kväll att minnas!

Nu ska jag försöka att fortsätta plugga, men först måste jag upp och göra te, har för jävla ont i halsen från igår. Ajaj.

Älskar er tjejer, ni är dom bästa som finns!<3











Avslutningsdans 2012

Halloj!
Igår så var det ju avslutningsdans för alla 9:or i Falköpings kommun. Jag och mina fina brudar fixade i ordning oss hemma hos mig, det blev lite kaos, alla skulle ju sminka sig, fixa håret och vi hade 4 speglar, paaanik!
Men det gick, alla blev så fina och vi hade så kul!
Sen gick vi iväg till folketspark och sjääälvklart så regnade det, inte kul. Men vi gick in och chillade med klassen, sen så började det och vi gick ut på dansgolvet och körde på direkt! Det var faktiskt roligare än vad jag förväntat mig, att dansa bugg trodde jag inte kunde vara så roligt, men det vare allt!
Så kvällen blev verkligen lyckad, tack alla som gjorde den minnesvärd!

Här får ni några fina bilder från hur vis såg ut igår!












Värd att läsa!

Hej!

Jag vill bara tipsa om en vääääldigt bra blogg som min skööna morfar har!

Och han är väldigt duktig på att blogga, nästan lika bra som mig, fast inte riktigt.



http://thankyou4themusic.devote.se/



Bara för att han mobbas med att lägga ut en gammal fjortis bild på mig
Så tänker jag ge igen, så HÄR HARU! :D

I'm Baaack!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Nu är jag hemma från Spanien, egentligen kom jag hem i tisdags, men har inte haft tid att blogga, men nu kände jag att det var på tiden!

Jag har i allafall haft det helt underbart, vädret var helt perfekt, allt var så himla bra!
Tänker lägga upp en del bilder som jag tog, verkligen INTE alla, det blev ju lixom ett par stycken..





















Fina mammi<3







Nu fåre vare slut ;D

Snartsnartsnart!

Hejsan hoppsan!

Egentligen borde jag sova eftersom jag ska upp om ca 3 timmar, jag ska ju iväg till Spanien idag!
Jag börjar bli lite smått nervös, det är väl för att jag är så grymt taggad!
Sen vet jag ju dock inte om jag packat ner allt, men det märker jag väl antagligen när vi landat, som vanligt ;)

Men vi får se om jag hinner skriva något innan jag drar inatt, annars så kan jag försöka uppdatera när jag är i Spanien, men vi får se!

Nu ska jag försöka sova, puss på er alla!<3




1 April

Hej, förlåt för att jag inte uppdaterat på väldigt länge. Men det har berott på en del personliga saker som jag inte tänker ta upp på bloggen, men jag hoppas att det här kommer att gå över och att allt blir som vanligt igen.

Iallafall, snart åker jag iväg till min farmor i Hjo med min finaste vän Emelie, det blir skönt att komma bort lite och specielt när man har en fin vän med.

Snart åker jag till Spanien och jag längtar verkligen, eftersom det har hänt en del saker nu så känns det skönt att få komma bort och försöka tänka positivt, och det kan jag tack vare alla mina fina vänner som hjälpte mig att se allt från den ljusa sidan och tänka framåt, jag älskar er otroligt!<3

Jag ska försöka uppdatera mer, men jag gör det antagligen innan jag åker till spanien, ni får ha det bäst till vi hörs nästa gång och ha ett jätte bra påsklov, det ska jag försöka att ha iallafall!

Puss på alla sötnosar<3






RSS 2.0